Защо да изберете сватбен агент?

Спестявате време.

Сватбата изисква много време за детайлно планиране. Средно сватбата отнема около 250 часа за планиране, което е изключително обезсърчаващо за младите хора, с натоварено и стресово ежедневие. Да Ви остават по няколко часа вечерно време и уикендите за да организирате може би най-важното събитие в живота ви, може би не е удачен вариант.

Сватбеният координатор работи заедно с Вас грижейки се за най-напрегнатите задачи, оставяйки Ви да се наслаждавате на тържеството си, без да мислите за договореното с музикантите или пък кой ще настанява гостите Ви в ресторанта. Сватбеният агент ще направи специално проучване и ще Ви предложи най-подходящото място за Вашето сватбено тържество, съобразявайки сес вашите нужди, изисквания, вкус и най-важното – с вашия бюджет.

Намалявате стреса.

Наемането на сватбен агент означава, че Вие ще се чувствате по-спокойни и ще имате възможност да се насладите на деня си, знаейки че имате специалист който да се грижи всичко да протича гладко. Внимателното планиране и експертните препоръки на сватбеният агент ще премахнат вероятността от гафове. И най важното, при необичайни събития ако нещо започне да се обърква, от подгъва на покривката на масата до проблеми с доставчиците на услуги, добрият сватбен агент ще има всички ресурси да оправи проблема.

Спестявате време.

Сватбеният агент ще Ви помогне да се поберете във Вашия бюджет и да Ви предложи най-добрите опции за Вашите пари. Някои доставчици на сватбени услуги дават комисионни на сватбените агенти, които Сватбена къща НАТАЛИНА ще Ви върне под формата на отстъпки. Добрият сватбен агент ще Ви предложи по няколко доставчика в отделни категории и списъка с препоръките на Вашия агент ще ви даде стил, качество и отстъпки в цената.

Експертно мнение.

Сватбеното тържество е много подобно на теартална постановка. Имаме нашите звезди (булката и младоженеца), нашите актьори (семействата, приятелите и гостите), нашите помощници (DJ, фотографи, видеооператори, обслужващ персонал) плюс светлини, музика, реквизити, … Вие искате да можете да релаксирате и да се наслаждавате на празника си, а не да се тревожите дали на всичките Ви гости са закичени с бутониери или дали кумът е написал речта си. Режисьорът на вашия сватбен ден (сватбеният агент) ще бъде на място за да бъдете сигурни че всичко ще протече гладко!

 
Декорация в златно
Декорация в лила
Декорация в оранж
Декорация в бяло