За нас

Добре дошли на страницата на Сватбена къща НАТАЛИНА.

Вашият сватбен ден ще бъде едно от най-великите и запомнящи се събития в целия Ви живот! Този празник трябва да е перфектно планиран и декориран изящно.

Ние от Сватбена къща НАТАЛИНА работим съвместно с Вас за да сме сигурни, че Вашият Сватбен ден е планиран до съвършенство, за да можете да се наслаждавате на празника си, без стрес.

Всяка булка е уникална и имайки това предвид Ви предлагаме персонален приятелски подход, за да сме сигурни, че сватбата ви отразява вашите личност, вкус и стил.

В Сватбена къща „Наталина“ от 2004 г. се специализираме в организацията на сватбени тържества, създаване на визия за специални събития като юбилеи, кръщенета, семейни събирания, предложения за брак, откриване на офиси и магазини, промотиране на марки. Екипът ни осигурява професионална помощ и консултации, съдействие и насоки, както за бъдещите младоженци, така и за всички около тях.

Единствено ние, от миналата година въведохме практиката дипломиран психолог да предлага на бъдещото семейство тестове за съвместимост, предбрачни консултации. Работата ни е свързана с наблюдение и координация на всички участници, обслужващи вашата сватба, както по време на подготовката, така и в сватбения ви ден. Ние спестяваме стреса и натоварването не само на вас, но и на вашите роднини и приятели. Ще ви дадем възможност да изберете сами специалистите, които да работят за вас, съобразно вашите нужди и техните качества. Отличното тържество е резултат от перфектно организиране и съчетаване на детайлите, а шансът те да бъдат подбрани така, е само един – доверете се на професионалните умения, организационния опит и творческите ни способности.

Вярваме, че всяка любовна история е неповторима и заслужава внимание и взаимност, ценим вашето време, даваме ви увереността и спокойствието да се радвате на положителните емоции, а останалото да оставите на екипът ни. Ние ще направим предсватбената ви подготовка приятна и спокойна, а сватбеният ви ден незабравим !

Споделете с нас мечтата си, ние ще споделим опита си!

Направете ни част от своята любовна история!

 
Декорация в златно
Декорация в лила
Декорация в оранж
Декорация в бяло